Επιχείρηση διάσωσης 27χρονου: Τραυματίστηκε στις θαλασσινές σπηλιές στο Κάβο Γκρέκο - Λεπτομέρειες

Επιχείρηση διάσωσης 27χρονου: Τραυματίστηκε στις θαλασσινές σπηλιές στο Κάβο Γκρέκο - Λεπτομέρειες

Στις 03 Αυγ 2024 και ώρα 15:20, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο στην τοποθεσία Θαλασσινές Σπηλιές (Παλάθκια), στο Κάβο Γκρέκο, υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής & Ναυτικής αστυνομίας, ταχύπλοο σκάφος (jet ski) της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ.

Ο 27χρονος τραυματίας, διασώθηκε από τους ναυαγοσώστες της επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου, στη συνέχεια παραλήφθηκε από το ταχύπλοο της Λιμενικής & Nαυτικής αστυνομίας και μεταφέρθηκε στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, από όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για ιατρική περίθαλψη.

Με αφορμή το πιο πάνω περιστατικό, το ΚΣΕΔ υπενθυμίζει ξανά στο κοινό ότι, η προσέγγιση και οι βουτιές στο σημείο των "θαλασσινών σπηλιών" στο Κάβο Γκρέκο απαγορεύονται αυστηρά, καθότι σύμφωνα με επιθεώρηση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης, το έδαφος έχει κριθεί ως επικίνδυνο λόγω αυξημένης διάβρωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE