Επιχείρηση διάσωσης 27χρονου: Τραυματίστηκε στις θαλασσινές σπηλιές στο Κάβο Γκρέκο - Λεπτομέρειες

Επιχείρηση διάσωσης 27χρονου: Τραυματίστηκε στις θαλασσινές σπηλιές στο Κάβο Γκρέκο - Λεπτομέρειες

Στις 03 Αυγ 2024 και ώρα 15:20, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο στην τοποθεσία Θαλασσινές Σπηλιές (Παλάθκια), στο Κάβο Γκρέκο, υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής & Ναυτικής αστυνομίας, ταχύπλοο σκάφος (jet ski) της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ.

Ο 27χρονος τραυματίας, διασώθηκε από τους ναυαγοσώστες της επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου, στη συνέχεια παραλήφθηκε από το ταχύπλοο της Λιμενικής & Nαυτικής αστυνομίας και μεταφέρθηκε στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, από όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για ιατρική περίθαλψη.

Με αφορμή το πιο πάνω περιστατικό, το ΚΣΕΔ υπενθυμίζει ξανά στο κοινό ότι, η προσέγγιση και οι βουτιές στο σημείο των "θαλασσινών σπηλιών" στο Κάβο Γκρέκο απαγορεύονται αυστηρά, καθότι σύμφωνα με επιθεώρηση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης, το έδαφος έχει κριθεί ως επικίνδυνο λόγω αυξημένης διάβρωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE