Άνδρος: 65χρονος έχασε τη ζωή του στη θάλασσα

Άνδρος: 65χρονος έχασε τη ζωή του στη θάλασσα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, Πέμπτη, ένας 65χρονος ημεδαπός από τη θαλάσσια περιοχή πλησίον της πλατείας του Αφανούς Ναύτη.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Άνδρου και στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού. Στον 65χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Άνδρου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Νεκροτομείο των Αθηνών.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE