Παγκύπριο ΣΟΚ: Χειροπέδες σε αστυνομικό για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Παγκύπριο ΣΟΚ: Χειροπέδες σε αστυνομικό για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Χειροπέδες σε συνάδελφο τους πέρασαν την Δευτέρα, αστυνομικοί, μετά από καταγγελία ανήλικης για σεξουαλική παρενόχλησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες το απόγευμα της Δευτέρας, 06/10, 15χρονη κατήγγειλε ότι από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από 36χρονο.

Ο αστυνομικός, όπως ισχυρίζεται την χαίδευε  σε διάφορα μέρη του σώμα τους και προέβαινε σε διάφορες άλλες άσεμνες πράξεις, παρά τη θέληση της, όταν επισκεπτόταν το σπίτι, καθώς είναι φίλος της μητέρας της.

Ο 36χρονος αστυνομικός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Νέα καταγγελία για βιασμό στη Λάρνακα

 

    

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE