Η CUPRA αγαπά τη μουσική και τη στηρίζει ως PLATINUM χορηγός του Fengaros Festival 2024! 

Η CUPRA αγαπά τη μουσική και τη στηρίζει ως PLATINUM χορηγός του Fengaros Festival 2024! 

Το πιο σημαντικό φεστιβάλ της Κύπρου απέκτησε έναν χορηγό που η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του!  

Η αντισυμβατική CUPRA, είναι ένα brand υψηλών επιδόσεων που αγαπά τη μουσική και στηρίζει παγκόσμια τη μουσική βιομηχανία, με πρόσφατο παράδειγμα τη συνεργασία της με τη superstar της μουσικής Rosalia και την καμπάνια της στη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη και το Μεξικό.

Στη χώρα μας, η CUPRA συνεχίζει να στηρίζει την πραγματική καινοτομία στην τέχνη της μουσικής, χορηγώντας αυτό το ανατρεπτικό φεστιβάλ που πλέον έγινε θεσμός.

Έτσι, η κορυφαία γιορτή μουσικής της Κύπρου, το Fengaros Festival, ξεσηκώνει και φέτος τον Κάτω Δρυ με μουσικές απ΄ όλο τον κόσμο και platinum χορηγό την CUPRA. Από την Πέμπτη 1 ως 3 Αυγούστου, διάσημοι ξένοι και ντόπιοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στις 4 σκηνές του και δίνουν πάνω από 60 συναυλίες και DJ sets, σε ένα γεγονός που βρίσκεται στα κορυφαία του νησιού. 

Στα highlight του φεστιβάλ, το ανανεωμένο CUPRA Museum, το οποίο θα φιλοξενήσει για ακόμα μια φορά, νέους καλλιτέχνες και μουσικές με πειραματικούς και όχι μόνο, ήχους. 

Όσο για τους οδηγούς που θα επισκεφθούν το φεστιβάλ, η CUPRA, στην προσπάθειά της να μεταδώσει το μήνυμα για υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, δημιούργησε αποκλειστικά για το Fengaros Festival ένα signature κοκτέιλ, το "CUPRA Mocktail". Πρόκειται για ένα δροσιστικό και απολαυστικό κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ για όλους τους φίλους της μουσικής, οδηγούς ή μη, που επιθυμούν να διασκεδάσουν υπεύθυνα. 

Μην το χάσετε και μέχρι τότε, συντονιστείτε στους Fengaros ρυθμούς της CUPRA: https://tinyurl.com/5k8n2wxx 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δραματική παρέμβαση Τραμπ τη νύχτα που «σώθηκε» η εκεχειρία: «Γύρνα πίσω τα αεροπλάνα» είπε στον Νετανιάχου - «Τους ρίξατε όλο σας το οπλοστάσιο»

Η δραματική παρέμβαση Τραμπ τη νύχτα που «σώθηκε» η εκεχειρία: «Γύρνα πίσω τα αεροπλάνα» είπε στον Νετανιάχου - «Τους ρίξατε όλο σας το οπλοστάσιο»

Τον δραματικό διάλογο ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου έφερε απόψε στη δημοσιότητα μία από τις πιο αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές του Ισραήλ, το Channel 13.

BEST OF TOTHEMAONLINE