ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παραδοχή Γιωκράτζη για το πολυτελές αυτοκίνητο! – Ήθελε BMW ή Mercedes 2150 κυβικών

Παραδοχή Γιωκράτζη για το πολυτελές αυτοκίνητο! – Ήθελε BMW ή Mercedes 2150 κυβικών

Η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη παραδέχθηκε το λάθος της σε σχέση με το αυτοκίνητο που διεκδίκησε ως διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου!

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Η πρώην Γενική Ελέγκτρια που έβαζε στο σκαμνί όσους κατασπαταλούσαν δημόσιο χρήμα, ξένισε με τη στάση της τον περασμένο Μάρτιο όταν ζήτησε προσφορά με συγκεκριμένα κριτήρια για το νέο όχημα της, με τις προδιαγραφές να είναι εκτός νομοθεσίας και να ικανοποιούνται μόνο από οχήματα τύπου Mercedes Ε250 ή ΒΜW 525.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τους έχει γραμμένους» η Γιωρκάτζη – Αγνοεί τηv Ελεγκτική που της ζητά εξηγήσεις για το πολυτελές αυτοκίνητο


Aπον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του» Θέλει νέο πολυτελές αυτοκίνητο η Χρυστάλλα! Της βρωμάει το παλιό;

Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Κεντρική Τράπεζα διαθέτει δυο άλλα αυτοκίνητα πολυτελείας Audi Α6 και A8. Μάλιστα, η κ. Γιωρκάτζη φέρεται να είπε ότι τα δυο αυτά αυτοκίνητα είχαν άσχημη οσμή.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, τελικά η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, ακύρωσε την προσφορά για αγορά νέου οχήματος. Μάλλον, κατάλαβε το λάθος της. Πάλι καλά, γιατί θα ήταν μεγάλη πρόκληση, κυρίως σε βάρος συμπολιτών μας που κυρίως από το 2013 και μετά είναι σε άθλια κατάσταση.

Να σημειώσουμε ότι με τη στάση της η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη παραβίαζε τη σχετική νομοθεσία. Ο  περί της Παροχής Ορισμένων Ωφελημάτων σε Καθορισμένους Δικαιούχους του Κρατικού Τομέα και του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (Όροι και Διαδικασία) Νόμος του 2014, αναφέρει πως τα υπηρεσιακά οχήματα δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 2000 κυβικά , ενώ οι προδιαγραφές που έδωσε η Διοικήτρια αφορούν οχήματα που ξεπερνούν το όριο αυτό και συγκριμένα αγγίζουν 2150 κυβικά, παραβιάζοντας την νομοθεσία.


 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top