Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του νεκρού άνδρα στη Λευκωσία

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του νεκρού άνδρα στη Λευκωσία

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα αργά το βράδυ της Τετάρτης (31/7).

Η νεκροτομή, την οποία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέτα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, δεν κατάφερε να «ρίξει φως» στα αίτια λόγω της προχωρημένης σήψης στην οποία βρισκόταν η σορός.

Ωστόσο, με βάση τα ευρήματα, δεν διαπιστώνεται πως ο θάνατος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ενώ λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Αστυνομία διερευνά αιφνίδιο/αφύσικο θάνατο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αλλού το αίμα και αλλού η σορός - Φέρει τραύμα στο σαγόνι ο νεκρός άνδρας στη Λευκωσία

Υπενθυμίζεται λίγο μετά τις 11 χθες το βράδυ η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για δυσωδία σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έλεγχο στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, όπου εντοπίστηκε νεκρό άνδρα.

Η σορός του άνδρα βρισκόταν σε αποσύνθεση. Στη σκηνή έγιναν εξετάσεις από τα μέλη της Δύναμης ενώ αυτοψία διενήργησαν ιατροδικαστές.

Εκ πρώτης όψεως, από τις πρώτες εξετάσεις, είχε διαφανεί πως ο νεκρός έφερε τραύμα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο σαγόνι.

Σημειώνεται πως στο μπάνιο του διαμερίσματος εντοπίστηκε αίμα, ενώ η σορός του άνδρα βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο.

Οι συνθήκες του θανάτου διερευνώνται από την Αστυνομία, ενώ όπως είπε, από στοιχεία που συνέλεξε η Δύναμη από τη μέχρι στιγμής διερεύνηση της υπόθεσης, πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα 59 περίπου ετών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE