«Θρίλερ» σε διαμέρισμα στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε λίμνη αίματος – Ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

«Θρίλερ» σε διαμέρισμα στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε λίμνη αίματος – Ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές γύρω στις 23:10 το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Παλλουριώτισσας, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Αρχές ενημερώθηκαν για έντονη δυσοσμία από το συγκεκριμένο διαμέρισμα και έσπευσαν στο σημείο.

Αμέσως εντόπισαν νεκρό άνδρα αγνώστων στοιχείων, σε κατάσταση αποσύνθεσης, μέσα λίμνη αίματος.

Στο σημείο έσπευσαν και ιατροδικαστές για αυτοψία, ενώ διαπιστώθηκε πως η σορός του άνδρα ήταν σε προχωρημένη σήψη και μη αναγνωρισμένη.

Το περιστατικό διερευνάται από τις Αρχές, οι οποίες συλλέξανε διάφορα τεκμήρια από το διαμέρισμα, για εξετάσεις.

Οι Αρχές αναμένουν την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του άνδρα, αλλά και μάρτυρες οι οποίοι θα κληθούν για καταθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE