ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος στην Ορμήδεια: Δήλωσε αθώος ο 45χρονος – Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβρη η εκδίκαση της υπόθεσης

Φόνος στην Ορμήδεια: Δήλωσε αθώος ο 45χρονος – Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβρη η εκδίκαση της υπόθεσης

Αθώος στην κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης δήλωσε ο 45χρονος, για τη δολοφονία του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη, που διαπράχθηκε το βράδυ της 25ης Ιουνίου σε συνεργείο αυτοκινήτων στο δρόμο Ορμήδειας – Ξυλοφάγου.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη, 1 Αυγούστου, ο 45χρονος Κώστας Σωτήρη Αντωνίου βρέθηκε ενώπιον του Δικαστήριου των Βρετανικών Βάσεων στη Δεκέλεια, δηλώνοντας αθώος στην κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης.

Η υπόθεση έχει πλέον αναβληθεί για τις 3 Σεπτεμβρίου, για ακρόαση διαχείρισης υπόθεσης, ενώ ο 45χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αντωνίου ομολόγησε την πράξη του ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων, αναφέροντας οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα, οποίος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλων, σε εργαστήριο αυτοκινήτων έξω από την Ορμήδεια της επαρχίας Λάρνακας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ασυνόδευτοι ανήλικοι μετανάστες: Ψάχνει μόνιμη στέγη ανηλίκων το Υφ. Πρόνοιας - «Έκτακτη ανάγκη» οι στέγες ηλικιωμένων

• Βίντεο που κόβει την ανάσα - Παράτολμος influencer μπήκε σε φωλιά αρκούδας - Η στιγμή που το ζώο τον μυρίζει

• Πως απαντά η Αστυνομία για το βίντεο ξυλοδαρμού ΑμεΑ οπαδού από αστυνομικούς - Υπάρχει παράπονο και θα διερευνηθεί από την ΑΑΔΙΠΑ

• Θρήνος για τον αδικοχαμένο Άλκη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

• Επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά - Δείτε φωτογραφίες

• Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής – Δείτε βίντεο



ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

Η ηγεσία της ΚΟΠ και ο Πρόεδρος της να αναλάβουν τις ευθύνες τους είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top