ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: 40 βαθμοί και…ισχυροί άνεμοι στα παράλια - Έρχονται βροχές και μετά... «τραβάει την ανηφόρα» η θερμοκρασία

Καιρός: 40 βαθμοί και…ισχυροί άνεμοι στα παράλια - Έρχονται βροχές και μετά... «τραβάει την ανηφόρα» η θερμοκρασία

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το πρωινό δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα έχει εκδοθεί κίτρινη προειδοποίηση.

Σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που σταδιακά θα αναπτυχθούν, αναμένεται να δώσουν το απόγευμα μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 34 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά πιθανόν να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Την Παρασκευή η περιοχή θα επηρεάζεται από ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι το Σάββατο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Εντόπισαν χρυσαφικά και μεγάλο χρηματικό ποσό στις οικίες τους - Τι είπαν για τις κατηγορίες

• «Χρυσός Σεπτέμβρης» - Παιδικός καρκίνος: Πόσα νέα περιστατικά καταγράφονται ετησίως στην Κύπρο και πόσα επιβιώνουν

• Ταξίδια: Ποιους προορισμούς επέλεξαν περισσότερο το καλοκαίρι – Η μικρή πτώση στα οργανωμένα και ο λόγος

• «United by Pride»: Για τρίτη χρονιά στέλνει μήνυμα ειρήνης και επανένωσης - «Υπάρχει τρόπος να προχωρήσουμε μπροστά μαζί»

• Καιρός: Νεφώσεις και ισχυροί άνεμοι στο μενού – Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία

• Άντρη Καραντώνη: Γιορτάζει 9 χρόνια γάμου με τον Νεοκλή Σκουρουμούνη - Οι φωτογραφίες και η τρυφερή ανάρτηση



Καταγγέλει την Τουρκία στον ΟΗΕ η Κύπρος για πτήσεις drones και στρατιωτικές ασκήσεις στο νησί

Καταγγέλει την Τουρκία στον ΟΗΕ η Κύπρος για πτήσεις drones και στρατιωτικές ασκήσεις στο νησί

Οι πολυάριθμες στρατιωτικές παραβιάσεις από τις δυνάμεις κατοχής της Τουρκίας έχουν στόχο να δημιουργήσουν νέα τετελεσμένα και να υπονομεύσουν τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων, αναφέρει σε επιστολή της προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη, πρέσβης Μαρία Μιχαήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top