Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Ίνεια

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Ίνεια

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου, 2024 και ώρα 18:40 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία “Μονοδέντρι”, της κοινότητα Ίνειας, της επαρχίας Πάφου.

Η έγκαιρη επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε την επέκτασή της, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 18:50, αφού έκαψε μικρή έκταση με αποκαλάμες και άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 2 άτομα του Τμήματος Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE