Πάτρα: Πήγαν να κλέψουν και πυροβόλησαν για να μην συλληφθούν – Εμπλοκή και ανηλίκου

Πάτρα: Πήγαν να κλέψουν και πυροβόλησαν για να μην συλληφθούν – Εμπλοκή και ανηλίκου

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν ένας ενήλικος και ένας 13χρονος, καθώς συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ενήλικος και ένας 13χρονος, καθώς μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε σπίτι στην Πάτρα, με σκοπό την κλοπή.

Δεν πρόλαβαν να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτοί από συγγενικό πρόσωπο του παθόντα και τράπηκαν σε φυγή.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, μία θήκη με 18 φυσίγγια και δύο πυροδοτημένους κάλυκες.

Επιπλέον, από την προανάκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε, ότι ο ενήλικος κατηγορούμενος, μετά την πράξη του, πήγε σε καταυλισμό και προέβη με όπλο σε δυο άσκοπους πυροβολισμούς.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.

BEST OF TOTHEMAONLINE