Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Πέγειας

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Πέγειας

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου, 2024 και ώρα 16:10 εκδηλώθηκε πυρκαγιά κοντά στο κρατικό δάσος “Μελέτης”, στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Πέγειας, της επαρχίας Πάφου.

Η έγκαιρη επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε την επέκτασή της, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 16:30, αφού έκαψε έκταση ενός περίπου δεκαρίου με αποκαλάμες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 2 άτομα του Τμήματος Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα και 2 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμε επίσης, ένα άτομο της περιοχής με γεωργικό τράκτορ.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

Eπιδίωξή μας είναι να μετατρέπουμε τις διεθνείς επαφές σε συνεργασίες, επενδύσεις και πραγματικές ευκαιρίες για την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στο Plug and Play Silicon Valley Winter Summit, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και με την ενεργό παρουσία του Cyprus Catalyst, καθώς και τη μετάβασή του ιδίου και πάλι στις ΗΠΑ στο τέλος Νοεμβρίου για ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE