Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Πρωθυπουργό ΗΒ - Στο επικέντρο το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Πρωθυπουργό ΗΒ - Στο επικέντρο το Κυπριακό

Tηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Κιρ Στάρμερ είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προς επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο την επίλυση του Κυπριακού στη βάση των σχετικών ψηφισμάτων των ΗΕ και των αρχών και αξιών της ΕΕ.

Επιπλέον συζήτησαν για τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών όπως επίσης και τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

Eπιδίωξή μας είναι να μετατρέπουμε τις διεθνείς επαφές σε συνεργασίες, επενδύσεις και πραγματικές ευκαιρίες για την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στο Plug and Play Silicon Valley Winter Summit, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και με την ενεργό παρουσία του Cyprus Catalyst, καθώς και τη μετάβασή του ιδίου και πάλι στις ΗΠΑ στο τέλος Νοεμβρίου για ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE