Αυτά τα ζώδια δεν καταλαβαίνουν από απόρριψη και φτύσιμο

Αυτά τα ζώδια δεν καταλαβαίνουν από απόρριψη και φτύσιμο

Τι κι αν τους το έχεις κάνει ξεκάθαρο ότι εσύ δεν «ψήνεσαι»; Όσο εσύ τους λες όχι, τόσο εκείνα συνεχίζουν να σε θέλουν και να σε κυνηγούν. Δεν θα τα παρατήσουν με τίποτα, παρά μόνο όταν σε «ρίξουν». Δεν είναι πολλά τα ζώδια τα οποία έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Μόνο δύο από τα δώδεκα.

Πάμε να σου τα αποκαλύψουμε και να σου εξηγήσουμε γιατί το καθένα από αυτά έχει τέτοια συμπεριφορά και προσέγγιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος στην πρώτη φάση του όποιου φλερτ, γενικά θυματοποιείται και δέχεται πάρα πολλά. Τόσα που -για να τα λέμε και όλα- δεν θα έπρεπε.

Έχει μια προσέγγιση στο θέμα, «γιατί δεν με θες κυρά μου επειδή είμαι ψαράς;» Γενικότερα θα δεχτεί να πατήσει τον εγωισμό του για χάρη του έρωτα. Θα κάνει υπομονή μέχρι να σε ρίξει.

Θα σου τάξει τον ήλιο και τα αστέρια. Όσο κι αν εσύ του λες όχι, αυτός θα επιμένει γιατί έχει πλάσει ήδη στο μυαλό του μια τέλεια εικόνα με εσάς τους δυο ως ζευγάρι. Σας σκέφτεται ήδη πώς θα ήσασταν μαζί και πώς θα ζούσατε τον έρωτά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι το μόνιμο θύμα γενικά στη ζωή του. Το κάνει συνέχεια αυτό με το να θυματοποιεί τον εαυτό του, να τον ρίχνει στα πατώματα και να επιτρέπει στους άλλους να τον πατάνε.

Έχει την κακή συνήθεια να ταΐζει τον εγωισμό των άλλων, να τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την φιλαρέσκεια με το «κυνηγητό» του.

Τους παρακαλά πρακτικά κι εκείνοι τρέφονται από αυτό, αλλά στο τέλος τον πετάνε όπως την τρίχα από το ζυμάρι.

ΠΗΓΗ: Ιarissanet.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE