Αυτή και αν ήταν γκάφα στο Star Κύπρος! Πήγαν να διαφημίσουν το κατάστημα και η διαγωνιζόμενη απάντησε « Δεν βρήκα τίποτε να μου αρέσει»

Αυτή και αν ήταν γκάφα στο Star Κύπρος! Πήγαν να διαφημίσουν το κατάστημα και η διαγωνιζόμενη απάντησε « Δεν βρήκα τίποτε να μου αρέσει»

Γκάφα...δεν την λες, αλλά σίγουρα δεν ήταν και ότι καλύτερο το σχόλιο της υποψήφιας Σταρ Κύπρος.

Ηταν η ώρα των διαδικασιών, όταν οι κριτές θα σχολίαζαν την εμφάνιση των υποψηφίων στην επιλογή των ρούχων με βάση το concept που τους δόθηκε.

Έλα όμως που η Γρηγορία Έλληνα, έκανε ζαβολιά. Και τι ζαβολιά… Ενώ έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα ειδών ένδυσης και υπόδησης στο πολυκατάστημα το οποίο τους υπέδειξαν, η υποψήφια αποφάσισε ότι το όλο outfit που διάλεξε πήγαινε καλύτερα με τα δικά της παππούτσια.

Μάλιστα σχολίασε ότι «δεν βρήκε τίποτα να της αρέσει», ξεχνώντας πως ο σκοπός της δοκιμασίας, πέρα απο την βαθμολογία ήταν και η διαφήμιση και προώθηση του συγκεκριμένου καταστήματος. Γκάφα! Αλλά της το συγχώρεσαν, αφού κατάφεραν να τα «μπαλώσουν»!

Δείτε το βιντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE