Ζευγάρι στη Λήμνο παντρεύτηκε και έγινε viral: Τους «βομβάρδισαν» με μακαρονάκι κοφτό και σκυλοτροφή - Δείτε βίντεο

Ζευγάρι στη Λήμνο παντρεύτηκε και έγινε viral: Τους «βομβάρδισαν» με μακαρονάκι κοφτό και σκυλοτροφή - Δείτε βίντεο

Ο γάμος της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο με τους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού να δίνουν ρεσιτάλ.

Ο κακός χαμός έγινε σε πολιτικό γάμο στη Λήμνο, με τους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού να κλέβουν την παράσταση.

Σύμφωνα με το limnoslive.gr, ο συγκεκριμένος γάμος δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχει πλάκες. Η παρέα του γαμπρού του την είχε... στημένη και όταν οι νεόνυμφοι βγήκαν από το δημαρχείο έγινε... μακελειό.

Εκεί λοιπόν τους περίμεναν με μεγάλες ποσότητες ρυζιού. Όμως δεν έμειναν μόνο σε αυτό. Μαζί τους είχαν κοφτό μακαρονάκι αλλά και ξηρά σκυλοτροφή.

Ο γαμπρός και η νύφη προσπαθήσουν να καλυφθούν από τον «βομβαρδισμό» που δεχόντουσαν. Επικράτησε πανδαιμόνιο και πολλά γέλια, με τους φίλους του να δηλώνουν στη νύφη: «Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση του Δημαρχείου!».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Σαφείς απαιτήσεις προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές διατυπώνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μορφάκης Σολομωνίδης, ο οποίος μέσω των δικηγόρων του προχώρησε σε επίσημη καταγγελία προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, με αφορμή δημοσιεύσεις του Μακάριου Δρουσιώτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE