«Καμπάνα» 11 χρόνων για Αγγλίδα – Επιχείρησε να εισαγάγει 14,5 κιλά κάνναβης από το αεροδρόμιο -Φωτογραφία

«Καμπάνα» 11 χρόνων για Αγγλίδα – Επιχείρησε να εισαγάγει 14,5 κιλά κάνναβης από το αεροδρόμιο -Φωτογραφία

Ποινή φυλάκισης 11 χρόνων επέβαλε σήμερα Τρίτη, 30 Ιουλίου, το Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε 21χρονη Αγγλίδα, η οποία στις 22 Απριλίου, επιχείρησε να εισαγάγει στην Κύπρο, μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας, πέραν των 14 κιλών κάνναβης.

Παράλληλα, το γενετικό υλικό της 21χρονης ταυτοποιήθηκε και σε άλλη ποσότητα ναρκωτικών, βάρους σχεδόν δύο κιλών, που εντοπίστηκε τους προηγούμενους μήνες στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Η υπόθεση αυτή λήφθηκε υπόψη από τους δικαστές του Κακουργιοδικείου κατά την επιβολή της ποινής στην υπόθεση εισαγωγής 14,5 κιλών κάνναβης.

Η νεαρή Αγγλίδα κρίθηκε ένοχη με δική της παραδοχή, γεγονός που λήφθηκε υπόψη ως ελαφρυντικό στοιχείο.

Επίσης, το Κακουργιοδικείο καταδίκασε σε έξι χρόνια φυλάκιση 28χρονο, από τη Λάρνακα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από ακροαματική διαδικασία σε υπόθεση κατοχής δύο κιλών κάνναβης με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2022.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE