Βενεζουέλα: Τουλάχιστον ένας νεκρός στις διαδηλώσεις κατά της επανεκλογής του Μαδούρο

Βενεζουέλα: Τουλάχιστον ένας νεκρός στις διαδηλώσεις κατά της επανεκλογής του Μαδούρο

«Τουλάχιστον ένας» άνθρωπος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας από τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν χθες Δευτέρα σε διάφορες περιοχές της Βενεζουέλας έπειτα από την επανεκλογή του Νικολάς Μαδούρο στις προχθεσινές προεδικές εκλογές, αποτέλεσμα που απορρίπτει η αντιπολίτευση, έκανε γνωστό η μη κυβερνητική οργάνωση Foro Penal, ειδικευμένη στη υπεράσπιση πολιτικών κρατουμένων.

«Τουλάχιστον ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε στην (πολιτεία) Γιαρακούι (βορειοδυτικά) και (άλλοι) 46 συνελήφθησαν» κατά τη διάρκεια των μετεκλογικών διαδηλώσεων και επεισοδίων σε διάφορες πολιτείες, ανέφερε η ΜΚΟ μέσω X.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE