Υπό κράτηση δύο αλλοδαποί - Εργάζονταν παράνομα σε κατάστημα παρασκευής γιαουρτιού

Υπό κράτηση δύο αλλοδαποί - Εργάζονταν παράνομα σε κατάστημα παρασκευής γιαουρτιού

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χτες Δευτέρα προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης απασχόλησης στην Πάφο ενώ κατηγορήθηκε και ο εργοδότης τους.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 29.7.24 και ώρα 10:15 μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου μετέβησαν σε κατάστημα παρασκευής γιαουρτιού στην περιοχή Χλώρακας προς διερεύνηση πληροφορίας ότι εκεί εργάζονταν παράνομα αλλοδαποί.

Κατά τον έλεγχο που διενήργησαν εντόπισαν δύο πρόσωπα τα οποία συνέλαβαν για τα αυτόφορα αδικήματα της παράνομης απασχόλησης στην Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου πρόκειται για άντρες 25 ετών και 24 ετών. Ο εργοδότης τους, 53χρονος από το Ηνωμένο Βασίλειο, αφού ανακρίθηκε κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE