Τι ζόρια τραβάνε τα μοντέλα! Gay σχεδιαστής πρότεινε σε πρώην γκόμενο Κύπριας celeb να κάνουν σεξ

Τι ζόρια τραβάνε τα μοντέλα! Gay σχεδιαστής πρότεινε σε πρώην γκόμενο Κύπριας celeb να κάνουν σεξ

Το ότι έχει δεχθεί δύο ανήθικες προτάσεις στη δουλειά και, μάλιστα, από άνδρες, παραδέχεται ένας από τους πιο σέξι Έλληνες της πασαρέλας.

«Δύο φορές μου έγινε ανήθικη πρόταση και στις δύο περιπτώσεις ήταν άντρες. Η μια ήταν στην Ελλάδα και η άλλη στο εξωτερικό», εξομολογείται, στην εφημερίδα «Αγορά», ο Κώστας Φραγκολιάς.

Και συνεχίζει: «Στο εξωτερικό με προσέγγισε ένας πολύ γνωστός σχεδιαστής σε ένα κλαμπ. Αντέδρασα με χιούμορ. Όταν έχω να κάνω με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι γκέι και βρίσκει έναν άλλο άνθρωπο που του αρέσει, θα προσεγγίσει ερωτικά, όπως προσεγγίζω κι εγώ τις γυναίκες μου αρέσουν. Με τη διαφορά ότι εκείνος ήταν και σχεδιαστής και μου πρότεινε επαγγελματική συνεργασία για να με δελεάσει. Τη δεύτερη φορά ήταν με έναν Έλληνα σχεδιαστή στα παρασκήνια πασαρέλας, όπου κι εκεί το αντιμετώπισα με χιούμορ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE