Αντιδράσεις εντός ΔΗΚΟ για τις τοποθετήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη στο Κυπριακό

Αντιδράσεις εντός ΔΗΚΟ για τις τοποθετήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη στο Κυπριακό

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, γνωστός για τις θέσεις του στο Κυπριακό, εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια αναφορικά με τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας σε συνεντεύξεις που παραχώρησε, με αφορμή τα πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή.

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ χωρίς να αναφέρεται στο όνομα του Νίκου Χριστοδουλίδης, γράφει τα εξής: «Κατηγορώντας όλους τους προηγούμενους Προέδρους της Δημοκρατίας και εξασκώντας σε όλους κριτική, ισοπεδώνοντας και μηδενίζοντάς τους, δηλώνει έτοιμος να υπογράψει και δεν θεωρεί τα συνταγματικά σημεία της λύσης ως ουσιώδη, λαμβάνοντας τολμηρές αποφάσεις.»

Ο Χρίστος Ορφανίδης συνεχίζει λέγοντας πως, «μιλώντας για σκληρές πολιτικές αποφάσεις, που όλοι γνωρίζουμε τι ζητά και τι απαιτεί η Τουρκία, που ούτε ο μέντοράς του Νίκος Αναστασιάδης δεν τόλμησε να προχωρήσει σε αυτές.»

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.