Έπιασαν «λαπόρτο» 8 υποστατικά στην Αμμόχωστο - Άδειες λειτουργίας και πώλησης ποτών ανάμεσα στις καταγγελίες

Έπιασαν «λαπόρτο» 8 υποστατικά στην Αμμόχωστο - Άδειες λειτουργίας και πώλησης ποτών ανάμεσα στις καταγγελίες

Οκτώ συνολικά υποστατικά καταγγέλθηκαν το τριήμερο, από διάφορα τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου για αδικήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, άδειες λειτουργίας, οινοπνευματωδών ποτών και εκπομπής ήχου.

Όπως ανέφερε η Κωνσταντίνα Παρασκευά, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «στα πλαίσια αντιμετώπισης της πρόκλησης οχληρίας από κέντρα αναψυχής, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε κέντρα αναψυχής, μεταξύ των ημερομηνιών 26 – 29 Ιουλίου, από μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας».

Πρόσθεσε ότι «καταγγέλθηκαν 8 υποστατικά για συνολικά 15 καταγγελίες που αφορούσαν αδικήματα λειτουργίας κέντρων αναψυχής χωρίς άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού, χωρίς άδεια λειτουργίας από την αρμόδια δημοτική αρχή, χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς άδεια εκπομπής ήχου, για άγρα πελατών και για κάπνισμα σε χώρους όπου απαγορεύεται».

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE