ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μπαράζ» παρανομιών στην Αμμόχωστο - Πάνω από 200 τροχαίες καταγγελίες σε 72 ώρες

«Μπαράζ» παρανομιών στην Αμμόχωστο - Πάνω από 200 τροχαίες καταγγελίες σε 72 ώρες

Συνολικά 251 τροχαίες καταγγελίες μεταξύ των οποίων οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών, μη χρήση προστατευτικού κράνους και ζώνης ασφαλείας, προέκυψαν από ελέγχους που διενεργήθηκαν από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου το τριήμερο 26 μέχρι 29 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Κωνσταντίνα Παρασκευά, αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «στα πλαίσια εφαρμογής του στρατηγικού σχεδιασμού της ΑΔΕ Αμμοχώστου σχετικά με την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων στην επαρχία Αμμοχώστου, ειδικότερα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και με έμφαση την καταστολή των τροχαίων παραβάσεων, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου διενήργησαν μεταξύ των ημερομηνιών 26 – 29 Ιουλίου και μεταξύ των 06:00 – 06:00, οδικές αστυνομεύσεις οι οποίες κατέληξαν σε 251 τροχαίες καταγγελίες».

Μεταξύ άλλων, σημείωσε «οι καταγγελίες αφορούσαν μία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, μία για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, μία για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, 12 για τη μη χρήση προστατευτικού κράνους, 23 παραβάσεις σε σχέση με τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας, τέσσερις για οδήγηση οχημάτων χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου, πέντε για παράνομη στάθμευση σε χώρο στάθμευσης ΑΜΕΑ καθώς και άλλες τροχαίες παραβάσεις και αδικήματα».

Όπως είπε η κα. Παρασκευά «η εκστρατεία της ΑΔΕ Αμμοχώστου για πρόληψη και αντιμετώπιση των οδικών συγκρούσεων καθώς και της καταστολής των τροχαίων παραβάσεων θα συνεχιστεί καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Υπενθυμίζεται στο κοινό που χρησιμοποιεί το οδικό δίκτυο ότι η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση με την χρήση κινητού τηλεφώνου και υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων».

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Λεμεσός: Άνδρας καταγγέλλει άγρια ομοφοβική επίθεση - «Με χτύπησε στο κεφάλι» - Δείτε φωτογραφίες

• Μονή Αββακούμ: Συνεδριάζει αύριο το Συνοδικό Δικαστήριο - Τι θα γίνει για να ολοκληρωθεί η διαδικασία

• Γέλιο μέχρι δακρύων… Πλαστικό σπιτάκι «ενοικιάζεται» για 8,5 χιλιάδες ευρώ στη Λεμεσό -Δείτε φωτογραφία

• Πολιτικοί γάμοι στην Κύπρο: Μικρή μείωση από Βρετανούς και Ισραηλίτες – Αισιοδοξία από κρατήσεις για τη νέα χρονιά

• Διακοπές: Είδος πολυτελείας σε πολλές χώρες της ΕΕ – Στις υψηλότερες αυξήσεις τιμών των πακέτων η Κύπρος – Πίνακες

• Ed Sheeran: Tραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Λάρνακα -Δείτε βίντεο



«Κλείδωσε» η ημερομηνία της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

«Κλείδωσε» η ημερομηνία της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Στις 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να συναντηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο  Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top