Στην Κύπρο για επίσκεψη εργασίας ο ΥΠΕΞ της Αρμενίας

Στην Κύπρο για επίσκεψη εργασίας ο ΥΠΕΞ της Αρμενίας

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας Ararat Mirzoyan πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα, επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου.

Ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρει ότι οι δύο Υπουργοί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση και στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων.

Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων, οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων, θα είναι, μεταξύ άλλων, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Αρμενίας, το Κυπριακό, καθώς και σειρά άλλων ζητημάτων που άπτονται των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Mirzoyan θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Θα είναι επίσης ομιλητής στην Ετήσια Σύσκεψη των Αρχηγών Διπλωματικών Αποστολών, που πραγματοποιείται στη Λευκωσία στις 29-30 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE