Βlackout σε διάφορες περιοχές της Κύπρου για 40 λεπτά - Τι συνέβη

Βlackout σε διάφορες περιοχές της Κύπρου για 40 λεπτά - Τι συνέβη

Αποκαταστάθηκε πλήρως η παροχή ηλεκτρισμού στους καταναλωτές που επηρεάστηκαν από τεχνική βλάβη στο Σύστημα Παραγωγής, στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου (ΔΣΜΚ).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η παροχή ηλεκτρισμού στους καταναλωτές που επηρεάστηκαν από την τεχνική βλάβη που σημειώθηκε στο Σύστημα Παραγωγής, έχει αποκατασταθεί πλήρως στις 16:15.

Σύμφωνα με τον ΔΣΜΚ, η τεχνική βλάβη σημειώθηκε στις 15:37 στο Σύστημα Παραγωγής, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της Μονάδας Παραγωγής ΑΤ/Σ 3 στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού φορτισμένη στα 105 MW με επακόλουθο την απόρριψη καταναλωτικού φορτίου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE