Βlackout σε διάφορες περιοχές της Κύπρου για 40 λεπτά - Τι συνέβη

Βlackout σε διάφορες περιοχές της Κύπρου για 40 λεπτά - Τι συνέβη

Αποκαταστάθηκε πλήρως η παροχή ηλεκτρισμού στους καταναλωτές που επηρεάστηκαν από τεχνική βλάβη στο Σύστημα Παραγωγής, στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου (ΔΣΜΚ).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η παροχή ηλεκτρισμού στους καταναλωτές που επηρεάστηκαν από την τεχνική βλάβη που σημειώθηκε στο Σύστημα Παραγωγής, έχει αποκατασταθεί πλήρως στις 16:15.

Σύμφωνα με τον ΔΣΜΚ, η τεχνική βλάβη σημειώθηκε στις 15:37 στο Σύστημα Παραγωγής, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της Μονάδας Παραγωγής ΑΤ/Σ 3 στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού φορτισμένη στα 105 MW με επακόλουθο την απόρριψη καταναλωτικού φορτίου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE