Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών σε 25χρονο για υπόθεση κλοπής

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών σε 25χρονο για υπόθεση κλοπής

Ποινή φυλάκισης  πέντε μηνών επέβαλε χθες Πέμπτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 25χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου αναφορικά με το αδίκημα της κλοπής, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο 25χρονος είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της κλοπής που διαπράχτηκε στις 28.3.24 στη Γεροσκήπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE