Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας - Τι συνέβη

Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας - Τι συνέβη

Αεροδρόμιο στα σύνορα Ελβετίας - Γαλλίας εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας, λίγες ώρες μετά το σαμποτάζ που «παρέλυσε» το γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο ενόψει της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Για λόγους ασφαλείας, ο τερματικός σταθμός χρειάστηκε να εκκενωθεί και είναι προς το παρόν κλειστός», ανέφερε ο αερολιμένας Basel-Mulhouse EuroAirport στον ιστότοπό του.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι υπήρξε ανώνυμο τηλεφώνημα για βόμβα.

Πολλές πτήσεις έχουν ήδη ακυρωθεί και οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές εταιρίες για να δουν αν και πότε θα ταξιδέψουν.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE