Εκτός εαυτού 25χρονος, τραυμάτισε αστυνομικό - Συνελήφθη και βρήκαν πάνω του ναρκωτικά

Εκτός εαυτού 25χρονος, τραυμάτισε αστυνομικό - Συνελήφθη και βρήκαν πάνω του ναρκωτικά

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου, 2024 στην επαρχία Λάρνακας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 25χρονου, ο οποίος και συνελήφθη χθες το βράδυ στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης γραφείων εταιρείας στην Αραδίπου όπου κλάπηκαν κλιματιστικά και άλλα αντικείμενα, καθώς και σε υπόθεση διάρρηξης περιπτέρου στην Αραδίπου όπου κλάπηκαν τσιγάρα και μετρητά.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίπου μετέβησαν γύρω στις 8.30 χθες βράδυ στην οικία του 25χρονου για εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του.

Αυτός φέρεται να αντιστάθηκε στη σύλληψη και να κτύπησε μέλος της Αστυνομίας, τραυματίζοντας το, ενώ φέρεται να απείλησε τους αστυνομικούς.

Ο 25χρονος συνελήφθη τελικά, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε σε τσαντάκι μέσης που είχε στην κατοχή του, εντοπίστηκε κρυσταλλική ουσία που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη βάρους μισού περίπου γραμμαρίου, καθώς επίσης και μία καπνοσύριγγα η οποία επίσης περιείχε κρυσταλλική ουσία.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίπου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE