ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Υπηρεσία «Internet Small Business» από τη Cyta Business

Νέα Υπηρεσία «Internet Small Business» από τη Cyta Business

Για να είναι η επιχείρησή σου πάντα connected με όλα.

Μία επιχείρηση για να λειτουργήσει χρειάζεται πλάνο και χρόνο. Χρειάζεται αγάπη και ανθρώπους που την πιστεύουν. Χρειάζεται όμως και ίντερνετ. Αξιόπιστο ίντερνετ.  Γιατί χωρίς αξιόπιστο ίντερνετ καμία παραγγελία δεν θα καταφέρει να ολοκληρωθεί, κανένα ραντεβού δεν θα επιβεβαιωθεί και καμία πληρωμή δεν θα εκπληρωθεί.

Και κάπου εδώ έρχεται το «Internet Small Business» που απευθύνεται κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αυξημένες απαιτήσεις συνδεσιμότητας. Η νέα  υπηρεσία της Cyta Business, προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή μας για να είναι πάντα connected με όλα όπου και αν βρίσκεται!

Πρόκειται για μία υπηρεσία που μόνο η Cyta Business προσφέρει! Τι κάνει την υπηρεσία «Internet Small Business» τόσο μοναδική; Πέραν του ότι διασφαλίζει ότι η επιχείρησή μας έχει πάντα πρόσβαση στο internet, στο email, στο cloud, στο e-shop και όλες τις online εφαρμογές της, αξιοποιώντας τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες του δικτύου Cyta Fiber που φτάνουν μέχρι και 1 Gbps και του πολυβραβευμένου δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Cyta, διασφαλίζει και τη συνεχή πρόσβαση στο internet παρέχοντας αυτόματη εφεδρεία μέσω του δικτύου κινητής για αδιάκοπη λειτουργία!

Με την αυτόματη εναλλαγή της κίνησης από το σταθερό internet στο δίκτυο κινητής και αντίστροφα η σύνδεση παραμένει πάντα ενεργή και ασφαλής.  Η δρομολόγηση της διαδικτυακής κίνησης μέσω της κινητής τηλεφωνίας είναι δωρεάν και περιλαμβάνει απεριόριστο όγκο δεδομένων.

Στα πλεονεκτήματά της συγκαταλέγεται επίσης η μια στατική διεύθυνση IP και για τα δύο δίκτυα, ενισχύοντας τη σταθερότητα των συνδέσεων. 

Η νέα υπηρεσία «Internet Small Business»  της Cyta Business είναι η ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση που θέλει να είναι πάντα connected με όλα και να προσφέρει αδιάλειπτη εξυπηρέτηση στους πελάτες της!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Καλοκαίρι με βροχές ο συνδυασμός του καιρού - Όσα αναφέρει Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ» για τις επόμενες μέρες

• Νέες κενές θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία - Δείτε μισθούς και όλες τις λεπτομέρειες

• Παππούς στην Λάρνακα τρώει ηλιόσπορο γιατί δεν έχει κάτι άλλο να φάει - Συγκλονιστικό βίντεο

• Καταγγελίες και αντιδράσεις γονέων για το κόστος στολών σε Γυμνάσια - Οι επιστολές και η ξεκάθαρη απάντηση ΥΠΑΝ

• Μείωση 8,9% στον αριθμό εγγεγραμμένων ανέργων τον Αύγουστο – Πίνακες

• Famagusta: Οριστικά εκτός Τουρκίας από το Netflix – Η πρώτη αντίδραση του Κούλλη Νικολάου



Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος

Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος

Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου και την ΄ύπαιθρο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, όπω ςο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top