Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Φλάσου - Τι «άφησε» πίσω της

Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Φλάσου - Τι «άφησε» πίσω της

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου, 2024 και ώρα 18:20 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Φλάσου της Επαρχίας Λευκωσίας.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο προτού επεκταθεί, στις 19:00, καίγοντας έκταση 3 δεκαρίων καλυμμένη με ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και μεμονωμένα ελαιόδεντρα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 36 άτομα του Τμήματος Δασών με 7 πυροσβεστικά οχήματα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία συμμετείχε στην κατάσβεση με 4 πυροσβέστες και 2 πυροσβεστικά οχήματα. Βοήθεια πρόσφεραν επίσης ένας γεωργικός ελκυστήρας και εθελοντές κάτοικοι της περιοχής.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται..

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Μπαχρέιν για επίσημη επίσκεψη ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι επαφές

Στο Μπαχρέιν για επίσημη επίσκεψη ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα στη Μανάμα, του Μπαχρέιν, όπου πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE