Παριστάνουν την Επίτροπο Νομοθεσίας - Νέα απάτη μέσω email -Δείτε φωτογραφία

Παριστάνουν την Επίτροπο Νομοθεσίας - Νέα απάτη μέσω email -Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι έχει δεχθεί αριθμό αναφορών για παραπλανητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) τα οποία αναφέρουν το όνομα της Επιτρόπου Νομοθεσίας Λουίζας Χριστοδουλίδου Ζαννέτου και τους καλούν να πατήσουν σε επισυναπτόμενο αρχείο.

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στο κοινό σχετικά με τέτοια μηνύματα καθότι πρόκειται για κακόβουλα και παραπλανητικά μηνύματα.
Το κοινό προτρέπεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην ανοίγει τα επισυναπτόμενα αρχεία και επίσης να ενημερώνονται σχετικά με τις απάτες αυτές μέσω της ιστοσελίδας της Υ.Η.Ε. www.cyberalert.cy.

Σχετικό δείγμα μηνύματος ακολουθεί

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η εκλογική διαδικασία για την ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ, η οποία μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουνίου για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος, σήμερα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 18.00, στο Ίδρυμα Βάσος Λυσσαρίδης, θα εκλέξουν τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους δύο Αντιπροέδρους.

BEST OF TOTHEMAONLINE