Νικόλας σε Υπουργείο Δικαιοσύνης για ποινικοποίηση ψευδών ειδήσεων: «Υπερβολικός, δρακόντειος και επικίνδυνος περιορισμός»

Νικόλας σε Υπουργείο Δικαιοσύνης για ποινικοποίηση ψευδών ειδήσεων: «Υπερβολικός, δρακόντειος και επικίνδυνος περιορισμός»

Την διαφωνία του με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή και αφορά την «ποινικοποίηση των ψευδών ειδήσεων», αναφέρθηκε σε ανάρτηση του ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων, «Αποτελεί υπερβολικό, δρακόντειο και επικίνδυνο περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης. Καλώ το Υπουργείο Δικαιοσύνης να επανεξετάσει την προώθηση του».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Το @DIKO1976 αλλά και εγώ προσωπικά συχνά βρισκόμαστε στο στόχαστρο υβριστικών, ψευδών και προσβλητικών δημοσιευμάτων και ψευδών ειδήσεων.

Όμως, διαφωνώ κάθετα με το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή και έχει στόχο την «ποινικοποίηση ψευδών ειδήσεων». Αποτελεί υπερβολικό, δρακόντειο και επικίνδυνο περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης.

Καλώ το Υπουργείο Δικαιοσύνης να επανεξετάσει την προώθηση του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Τα πρώτα συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Συμφώνου για τη Μεσόγειο θα παρουσιαστούν στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 23ης και 24ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE