Στήθηκε επιχείρηση για αεροδιακομιδή 54χρονου μέλους πληρώματος πλοίου - Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο Νέαρχος - Φωτογραφίες

Στήθηκε επιχείρηση για αεροδιακομιδή 54χρονου μέλους πληρώματος πλοίου - Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο Νέαρχος - Φωτογραφίες

Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο Νέαρχος για την αεροδιακομιδή μέλους πληρώματος πλοίου το οποίο κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευθεί.

Συγκεκριμένα, στις 17:45, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ με σκοπό την αεροδιακομιδή άντρα 54 ετών από τις Φιλιππίνες, μέλος του πληρώματος του υπό σημαίας Σιγκαπούρης φορτηγού πλοίου ” MAERSK CALABAR”.

Το πλοίο έπλεε σε απόσταση 123ΝΜ Νότιο-Δυτικά Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας) και για την εκτέλεση της αεροδιακομιδής κινητοποιήθηκε ελικόπτερο της 460ΜΕΔ της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Ο 54χρονος παραδόθηκε με ασφάλεια στις 21:28 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περαιτέρω νοσηλεία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE