Γαλλία: Επιτρέπει προσωρινά τα ιπτάμενα ηλεκτρικά ταξί

Γαλλία: Επιτρέπει προσωρινά τα ιπτάμενα ηλεκτρικά ταξί

Το Συμβούλιο Επικρατείας της Γαλλίας επιτρέπει προσωρινά τα εναέρια ήιπτάμενα ηλεκτρικά ταξί που αδειοδότησε η κυβέρνηση αλλά απαγόρευσε ο Δήμος του Παρισιού ως αντι-οικολογικά.

Έτσι μικρά ηλεκτρικά ελικόπτερα θα μπορούν να σταθμεύουν κοντά στη γέφυρα Όστερλιτς κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και παραολυμπιακών αγώνων και θα προσγειώνονται σε όλο το Σηκουάνα μέσα στο Παρίσι.

Η τελική δικαστική απόφαση θα παρθεί το φθινόπωρο, τα ιπτάμενα ταξί, ελικόπτερα θα λειτουργήσουν προς το παρόν με την προσωρινή τους άδεια από την κυβέρνηση μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 2024.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE