Ράγισαν καρδιές στο «αντίο» του Χρήστου Χολίδη (VIDEO)

Ράγισαν καρδιές στο «αντίο» του Χρήστου Χολίδη (VIDEO)

Σας έχω γράψει ουκ ολίγες φορές για τη μεγάλη επιτυχία του Χρήστου Χολίδη στο μαγαζί του Γκουγκούση στην παραλιακή.

Και μόνο μέσα από το blog μου μαθαίνετε αλήθειες, παρακολουθείτε γεγονότα πραγματικά και ενημερώνεστε για όσα συμβαίνουν τη νύχτα. Ακόμη και τις πρώτες πρωϊνες ώρες.

Πρίν από λίγες ώρες λοιπόν ο Χρήστος έδωσε την τελευταία παράσταση του στην συγκεκριμένη πίστα. Εκεί οι κολλητοί του, οι συνέταιροί του, η κουμπάρα του, και όλοι οι πελάτες που διασκέδασαν μια ολόκληρη χρονιά μαζί του.

Εκείνος για να τιμήσει τόσο τη συνεργασία του με τον επιχειρηματία αλλά κυρίως με το κοινό που τον αποθέωσε και χθες άλλαξε το πρόγραμμά του και στην λεζάντα του-το τελευταίο τραγούδι του δεύτερου προγράμματος του- έκλεισε έτσι. Με το κλασσικό τραγούδι του Στράτου Διονυσίου «Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω» προκαλώντας συγκίνηση και δέος.

Το ξενυχτήσαμε χθές αλλά άξιζε. Δείτε το βίντεο.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE