Στο κελί ο 55χρονος που επιτέθηκε σε 48χρονο με σκεπάρνι στην οικοδομή - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει

Στο κελί ο 55χρονος που επιτέθηκε σε 48χρονο με σκεπάρνι στην οικοδομή - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 55χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και τραυματισμού άντρα ηλικίας 48 ετών.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 48χρονος νοσηλεύεται προληπτικά, για σκοπούς παρακολούθησης, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι της Τρίτη, ενώ ο 48χρονος και ο 55χρονος εργάζονταν σε υπό ανακαίνιση οικοδομή στην Κάτω Πάφο, μετά από αντιπαράθεση που είχαν σε σχέση με την εργασία τους, ο 55χρονος φέρεται να επιτέθηκε εναντίον του 48χρονου, με εργαλείο οικοδομών που είχε στην κατοχή του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 48χρονος μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στον αριστερό κρόταφο, καθώς και εκδορά στον αριστερό ώμο. Αυτός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο, για σκοπούς παρακολούθησης.

Ο 55χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, το πρωί της Τετάρτης και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του ΕΔΠ το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης έξι ημερών.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμού, και κατοχής επιθετικού οργάνου, καθώς και εγκατάλειψης σκηνής τροχαίου δυστυχήματος, αφού αυτός φέρεται σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κατά τη διαφυγή του από τη σκηνή, να προσέκρουσε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις της νύχτας αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE