Φόνος Ορμήδεια: Δηλώνει αθώος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας ο Αντωνίου - Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης

Φόνος Ορμήδεια: Δηλώνει αθώος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας ο Αντωνίου - Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης

Επέλεξε να δικαστεί στο δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων στη Δεκέλεια ο 45χρονος Κώστας Σωτήρη Αντωνίου που κατηγορείται για τη δολοφονία που διαπράχθηκε στις 25 Ιουνίου στην Ορμήδεια, με θύμα τον 52χρονο Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των Βρετανικών βάσεων, ο Αντωνίου αναμένεται να δηλώσει αθώος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας όταν επιστρέψει στο δικαστήριο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την Πέμπτη 1 Αυγούστου.

Ο 45χρονος που φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, συνάντησε το θύμα στο βαφείο του στην Ορμήδεια και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τα πράγματα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει το θύμα με κυνηγετικό.

Στη συνέχεια εικάζεται ότι προσπάθησε να αποκρύψει το έγκλημα, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και τράπηκε σε φυγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE