Αρχίζει η δίκη για τα ενοικιαζόμενα κτίρια του ΤΕΠΑΚ — Οι κατηγορίες και οι κατηγορούμενοι..

Αρχίζει η δίκη για τα ενοικιαζόμενα κτίρια του ΤΕΠΑΚ — Οι κατηγορίες και οι κατηγορούμενοι..

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου παρουσιάζονται σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση ατασθαλιών με τα ενοικιαζόμενα κτίρια του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Συγκερκιμένα ο 44χρονος προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιουσίας του ΤΕΠΑΚ Ζήνωνας Αχιλλείδης και ο 51χρονος εργολάβος Γιώργος Χατζηγεωργίου.

Οι δυο κατηγορούμενοι, που έχουν αρνηθεί ενοχή, αντιμετωπίζουν 22 κατηγορίες για 7 αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου. Ο 44χρονος αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες που αφορούν δεκασμό από δημόσιο λειτουργό και κατάχρηση εξουσίας.

Υπενθυμίζεται πως η ακροαματική διαδικασία είχε οριστεί για τις 3 Ιουνίου, αλλά αναβλήθηκε καθώς το Κακουργιοδικείο έκρινε πως δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος για έναρξη της διαδικασίας, λόγω άλλων συνεχιζόμενων υποθέσεων που είχε ενώπιόν του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε προεκλογική εγρήγορση - Το παρασκήνιο της εσωκομματικής διαδικασίας για τους υποψήφιους του κόμματος

Ο ΔΗΣΥ σε προεκλογική εγρήγορση - Το παρασκήνιο της εσωκομματικής διαδικασίας για τους υποψήφιους του κόμματος

Σε κλίμα αυξημένης κινητικότητας αλλά και εσωκομματικού προβληματισμού, ο Δημοκρατικός Συναγερμός, εισέρχεται σε φάση τελικών αποφάσεων για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE