Παραλίες: Τέλος οι πετσέτες στα κρεβατάκια - Δραστικά μέτρα σε Πρωταρά και Παραλίμνι

Παραλίες: Τέλος οι πετσέτες στα κρεβατάκια - Δραστικά μέτρα σε Πρωταρά και Παραλίμνι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας σχετικά με ενοικίαση ξαπλώστρας και ομπρέλας στις παραλίες του.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται, «Καλούνται οι επισκέπτες των παραλιών, όπως κατά την άφιξή τους, προβαίνουν άμεσα σε ενοικίαση του σετ (ξαπλώστρες και ομπρέλα) λαμβάνοντας την σχετική απόδειξη, ούτως ώστε να διενεργείται και η σχετική ενοικίαση».

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας έχει μετά λύπης παρατηρήσει το φαινόμενο ότι πολλοί λουόμενοι τοποθετούν πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα επάνω στις ξαπλώστρες του Δήμου κατά τις πρωινές ή ακόμη και κατά τις βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας με σκοπό την κράτησή τους -σε αρκετές περιπτώσεις πριν την ενοικίασή τους- και προσέρχονται πολύ αργότερα στην παραλία. Ως εκ τούτου, για τερματισμό του συγκεκριμένου φαινομένου και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των λουομένων που προσέρχονται στις παραλίες του Πρωταρά, ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας θα προβεί σε δραστικά μέτρα ούτως ώστε το φαινόμενο αυτό να τερματιστεί.

Καλούνται οι επισκέπτες των παραλιών, όπως κατά την άφιξή τους, προβαίνουν άμεσα σε ενοικίαση του σετ (ξαπλώστρες και ομπρέλα) λαμβάνοντας την σχετική απόδειξη, ούτως ώστε να διενεργείται και η σχετική ενοικίαση. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν διαπιστωθεί από το προσωπικό του Δήμου, ότι πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα έχουν τοποθετηθεί με στόχο την κράτηση των ειδών, αυτά θα απομακρύνονται από το προσωπικό του Δήμου. Υπενθυμίζεται ότι οι λουόμενοι οφείλουν να σέβονται τις παραλίες αλλά και την περιουσία του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας και να ακολουθούν τις υποδείξεις τόσο του προσωπικού όσο και τις απαγορεύσεις και υποχρεώσεις που βρίσκονται αναρτημένες στις σχετικές πινακίδες.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η ενοικίαση κρεβατιών θαλάσσης και ομπρελών γίνεται και μέσω τραπεζικής κάρτας καθώς και μέσω ανέπαφης συναλλαγής έξυπνου κινητού τηλεφώνου και καλούνται οι επισκέπτες όπως χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές έναντι των συναλλαγών με μετρητά προς διευκόλυνση κοινού και δημοτικών υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Τα τέσσερα θανατηφόρα ατυχήματα που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις 48 ωρών αποτελούν μια πραγματική θλιβερή ένδειξη, καθώς οδηγούν σε ανησυχητική αύξηση των θανάτων από τροχαία για το 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE