Υπόθεση Metamax: Στο Δικαστήριο δύο πρόσωπα για καταχώρηση κατηγορητηρίου

Υπόθεση Metamax: Στο Δικαστήριο δύο πρόσωπα για καταχώρηση κατηγορητηρίου

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού οδηγούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες, 63χρονος και 54χρονος, για την υπόθεση Metamax.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται γύρω στις 11 το πρωί να καταχωριστεί το κατηγορητήριο για την υπόθεση και ακολούθως το Δικαστήριο θα αποφασίσει για την ημερομηνία έναρξης της δίκης.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο 48χρονος που συνελήφθη για την ίδια υπόθεση θα παραμείνει εκτός κατηγορητηρίου. Παράλληλα, όμως συνεχίζονται οι έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE