Φωτιά στη Λεμεσό - Στη μάχη και εναέρια μέσα

Φωτιά στη Λεμεσό - Στη μάχη και εναέρια μέσα

Πυρκαγιά μεταξύ των Κοινοτήτων Πάχνας και Πραστειού Επαρχίας Λεμεσού ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/7).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με συνολικά τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς πόλης και επαρχίας Λεμεσού. Επιχειρούν επίσης και δύο αεροσκάφη πυρόσβεσης.

Υποστηρίζουν την κατάσβεση ένα πυροσβεστικό όχημα από Βρετανικές Βάσεις και μία Φ.Π.Μ από Υπηρεσία Θήρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE