Γ. Αντωνίου: Τα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης για το Κυπριακό - Που θα δοθεί έμφαση και τα ζητήματα ταμπού

Γ. Αντωνίου: Τα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης για το Κυπριακό - Που θα δοθεί έμφαση και τα ζητήματα ταμπού

Για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό, μετά την ιστορική επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κύπρο, μίλησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση», ο κ. Αντωνίου ανέφερε πώς πρέπει να δοθεί έμφαση στα θέματα κυριαρχίας και λειτουργικότητας του κράτους.

«Θα εστιάσουμε σε ζητήματα που μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν ταμπού για εμάς όπως το εδαφικό για παράδειγμα για την ελληνική κυβέρνηση το κρίσιμο ζήτημα είναι η κυριαρχία και η λειτουργικότητα του κράτους όπως και για εμάς», επεσήμανε.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.