Ντόναλντ Τραμπ: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόσυρση Μπάιντεν – «Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία»

Ντόναλντ Τραμπ: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόσυρση Μπάιντεν – «Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία»

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το CNN με τον Ντόναλντ Τραμπ, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε με σκληρά λόγια για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Τραμπ είπε χαρακτηριστικά ότι φεύγει «ως ο χειρότερος πρόεδρος με διαφορά στην ιστορία της χώρας μας».

Ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) ότι αποσύρεται από υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ενώ στη συνέχεια με ανάρτησή του έκανε γνωστό ότι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις ως αντικαταστάτριά του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μιλήσει με σκληρά λόγια κατά του Τζο Μπάιντεν, ενώ το ίδιο έχει κάνει και για την Κάμαλα Χάρις.

Για παράδειγμα στην ομιλία του στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν το Σάββατο, ο πρώην πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τον Λευκό Οίκο χαρακτήρισε τον Μπάιντεν «αδύναμο γεροντάκι» και την Κάμαλα Χάρις «τρελή».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE