Τρίπολη: 64χρονος βρέθηκε νεκρός μετά από συμπλοκή με ζευγάρι – Παρενόχληση κατήγγειλε η γυναίκα

Τρίπολη: 64χρονος βρέθηκε νεκρός μετά από συμπλοκή με ζευγάρι – Παρενόχληση κατήγγειλε η γυναίκα

Νεκρός βρέθηκε, μετά από λογομαχία η οποία οδήγησε σε συμπλοκή σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 64χρονος στην κοινότητα Αγίου Πέτρου της Βόρειας Κυνουρίας. Το πρωί σήμερα (21/7), μια 34χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει παρενόχληση από το θύμα και η αστυνομία συνέλαβε αυτήν και τον σύζυγό της ως υπαίτιους του θανάτου του 64χρονου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός, σήμερα τα ξημερώματα φέροντας ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες, το θύμα είχε λογομαχία με μια 34χρονη και τον 41χρονο σύζυγό της, όταν κατά την αποχώρησή τους από την πλατεία Άγιου Πέτρου, όπου ήταν καλεσμένοι σε κοινωνική εκδήλωση (βάφτιση), η γυναίκα δέχθηκε λεκτική παρενόχληση από τον παθόντα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 64χρονου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE