Στην Αθήνα ο Γιάννης Αντωνίου - Κεντρικός ομιλητής στο Εθνικό Μνημόσυνο

Στην Αθήνα ο Γιάννης Αντωνίου - Κεντρικός ομιλητής στο Εθνικό Μνημόσυνο

O Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Αντωνίου μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα, για να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις αντικατοχικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο, 20 Ιουλίου, ανήμερα της επετείου της τουρκικής εισβολής, στους Αμπελόκηπους Αιγιαλίας, με πρωτοβουλία του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Αρφαρά».

Ο κ. Αντωνίου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο εθνικό Μνημόσυνο που θα τελεστεί στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία, για όσους έπεσαν υπερασπιζόμενοι την εδαφική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θα τελεστεί, επίσης, δέηση για τη διακρίβωση της τύχης των Κυπρίων και Ελλαδιτών αγνοουμένων.

Στις εκδηλώσεις θα παραστούν κάτοικοι της περιοχής Αιγιαλίας, οι οποίοι υπηρέτησαν στην Κύπρο το 1974 ως στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λευκωσία: Θανατηφόρο το τροχαίο με φορτηγό – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 55χρονης

Τραγωδία στη Λευκωσία: Θανατηφόρο το τροχαίο με φορτηγό – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 55χρονης

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω τις 7 το πρωί, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ (Σημείο περιοχής Στράκκας - Λευκωσία).

BEST OF TOTHEMAONLINE