Άκουσε την ποινή του 39χρονος - Κρίθηκε ένοχος για τρία αδικήματα

Άκουσε την ποινή του 39χρονος - Κρίθηκε ένοχος για τρία αδικήματα

Σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών καταδίκασε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου 39χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο στις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. Απαγορευμένου μετανάστη.
  2. Παράνομη είσοδος στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας
  3. Συνδρομή σε απαγορευμένο μετανάστη για είσοδο στη Δημοκρατία. Ο 39χρονος συνελήφθη στις 16/12/2023, μετά την άφιξη βάρκας στις ακτές της Αμμοχώστου, η οποία μετέφερε συνολικά 85 μετανάστες.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE