Νεκρή 71χρονη λουόμενη στην παραλία του Αγίου Μάμα στην Χαλκιδική

Νεκρή 71χρονη λουόμενη στην παραλία του Αγίου Μάμα στην Χαλκιδική

Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλία του Αγίου Μάμα στην Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών, ότι μία 71χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη παραλία του Άγιου Μάμα Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής.

Χωρίς τις αισθήσεις της η 71χρονη
Η 71χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου στην συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη γυναίκα.

Διαπιστώθηκε ο θάνατός της

Για τις συνθήκες θανάτου της 71χρονης διενεργείται προανάκριση από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Η επιστροφή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, έρχεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική αδιαλλαξία δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, ενώ η πραγματικότητα στο έδαφος διαψεύδει καθημερινά κάθε προσπάθεια εξωραϊσμού. Την ίδια ώρα που οι διεθνείς αξιωματούχοι ετοιμάζονται για συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πέντε Ελληνοκύπριοι παραμένουν παράνομα κρατούμενοι στα κατεχόμενα — μια πειρατική ενέργεια, που θυμίζει περισσότερο καθεστώς εκβιασμού παρά σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE