Νεκρή 71χρονη λουόμενη στην παραλία του Αγίου Μάμα στην Χαλκιδική

Νεκρή 71χρονη λουόμενη στην παραλία του Αγίου Μάμα στην Χαλκιδική

Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλία του Αγίου Μάμα στην Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών, ότι μία 71χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη παραλία του Άγιου Μάμα Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής.

Χωρίς τις αισθήσεις της η 71χρονη
Η 71χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου στην συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη γυναίκα.

Διαπιστώθηκε ο θάνατός της

Για τις συνθήκες θανάτου της 71χρονης διενεργείται προανάκριση από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Τα πρώτα συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Συμφώνου για τη Μεσόγειο θα παρουσιαστούν στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 23ης και 24ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE