Έτρεχε να μεταφέρει τον αδελφό του στο Νοσοκομείο - Μέλος της ομάδας «Ζ» τον βοήθησε

Έτρεχε να μεταφέρει τον αδελφό του στο Νοσοκομείο - Μέλος της ομάδας «Ζ» τον βοήθησε

Άμεση ήταν η παρέμβαση μέλους της ομάδας «Ζ» το απόγευμα της Πέμπτης (18/07, όταν βοήθησε στην μεταφορά ασθενούς ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του, στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια σε περιπολίας στη Λεμεσό, γύρω στις 17:15, μέλος της ομάδας «Ζ» εντόπισε αυτοκίνητο να κινείται με υπερβολική ταχύτητα, στην οδό Λεοντίου. 

Προσέγγισε το όχημα και ο οδηγός του είπε ότι μετέφερε τον διαβητικό αδελφό του στο νοσοκομείο, ο οποίος βρισκόταν αναίσθητος, στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου.

Τότε, ο αστυνομικός χρησιμοποιώντας τους φάρους και τη σειρήνα της μοτοσικλέτας του, συνόδευσε με ασφάλεια το εν λόγω όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο ασθενής παραλήφθηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς στις Πρώτες Βοήθειες, επανάκτησε τις αισθήσεις του και κρατήθηκε για εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE