Ανείπωτη τραγωδία: «Έσβησε» 6χρονο κοριτσάκι

Ανείπωτη τραγωδία: «Έσβησε» 6χρονο κοριτσάκι

Την τελευταία του πνοή άφησε 6χρονο παιδάκι στην Πάφο το βράδυ της Πέμπτης (18/7).

Το κοριτσάκι από τη Νιγηρία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αργά το απόγευμα χθες (18/7) στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αμυγδαλεκτομής και αδενοειδεκτομής την προηγούμενη μέρα (17/7) και της είχε δοθεί εξιτήριο χθες.

Το κοριτσάκι είχε και άλλα προβλήματα υγείας εκ γενετής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Αρχές διερευνούν υπόθεση αιφνίδιου θανάτου. Αναμένεται η νεκροτομή η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE