«Είμαστε καταδικασμένοι»: Οργή έχει προκαλέσει το βίντεο που δημοσίευσε ψαράς που απαθανατίζεται να μαζεύει μπαλόνια από τον ωκεανό

«Είμαστε καταδικασμένοι»: Οργή έχει προκαλέσει το βίντεο που δημοσίευσε ψαράς που απαθανατίζεται να μαζεύει μπαλόνια από τον ωκεανό

Ένας ψαράς αστακών κάνει θραύση στο TikTok για όλους τους σωστούς λόγους. Ο Jacob Knowles τράβηξε την προσοχή των οικολογικά σκεπτόμενων θεατών με ένα βίντεο που παρουσιάζει πόσα μπαλόνια «ψαρεύει» ενώ εργάζεται.

Στο βίντεο χρησιμοποιεί ένα εργαλείο για να μαζέψει τα μπαλόνια που βρίσκονται στην επιφάνεια του νερού. Το υλικό αναδεικνύει μια ανησυχητική πραγματικότητα: τα μπαλόνια που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια εορτασμών και εκδηλώσεων συχνά καταλήγουν να μολύνουν τον ωκεανό, αποτελώντας σοβαρές απειλές για τη θαλάσσια ζωή.

«Όταν αφήνετε [τα μπαλόνια] να φύγουν ... καταλήγουν στον ωκεανό», εξηγεί ο Knowles στο βίντεο. «Τα μαζεύουμε και τα πετάμε» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το βίντεο προκάλεσε κύμα οργής και απογοήτευσης στους θεατές, πολλοί από τους οποίους εξέφρασαν δυσπιστία για την απρόσεκτη συμπεριφορά όσων απελευθερώνουν μπαλόνια χωρίς να υπολογίζουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE